Deze laptop is onze nieuwe favoriet


We hebben een nieuwe favoriete Windows-laptop! Merijn vertelt waarom. Alle gadgets die we aanraden: PS. Morgen geven we een OnePlus Nord-smartphone weg! Zet de bel aan!🛎 Lees ook:

VOLG ons ook op
EN

#laptop #computer #notebook #Dell #Bright #Windows #pc #laptops #review

Nguồn: https://mindvietnam.com/

Xem thêm: https://mindvietnam.com/category/cong-nghe

Related Posts

This Post Has 44 Comments

  1. Inderdaad een leuke laptop, maar ik heb de 13 en de 15 gehad en beide problemen met de hardware en drivers. De erbij gekochte garantie hielp niks. De 15 is 2 maanden weggeweest voor reparatie. De microfoon was bijvoorbeeld ook niet gelukt om te repareren. De toetsen werkten na enige tijd bij xps 15 ook niet betrouwbaar meer. Dus leuk spul, maar niet om mee te werken.

  2. Ben na drie MacBook Pro’s weer terug bij Windows met de Lenovo X1. En, tot m’n eigen verbazing, geen spijt! Lenovo is nog de enige met dat handige oranje pikkie (de trackpoint) in het toetsenbord en als oude IBM laptop gebruiker, ben ik daar nog fan van.
    Eén ding is we, duidelijker: deze Dell is niet alleen goedkoper, maar ook mooier. Wat een schitterend ding! Knutsel alleen nog even zo’n trackpoint in je toetsenbord!

  3. Omdat ik veel onderweg ben, en beperkte accu capaciteit heb, ben ik nog steeds op zoek naar een goede game laptop die weinig stroom verbruikt… echter, hoe kleiner en energiezuiniger, hoe slechter de performance 😪

  4. Waarom fabrikanten nu nogsteeds 720p webcam integreren in laptops snap ik niet ze kunnen toch makkelijk 1080p of hoger resolutie doen? zeker voor de prijs bij zulke laptops plus anders doe gewoon geen webcam als je een 720p webcam integreert

  5. Heb zelf de 2018 versie van de XPS 13 met maximale specificaties. Deze laptop heeft twee grote problemen, heel veel last van coil whine en de batterij is gewoon echt slecht, zelfs een grote consumptie in stand-by. Heeft de 2020 versie er ook last van?

  6. Slechte review. vanalles aan de laptop is iets beter, steviger, mooier, lekker, maar je geeft verder zo goed als geen feitelijkheden. 🤷🏼‍♂️ En de "grapjes" zijn zo flauw, voegt ook al niks toe. Kom op bright! Dit moeten jullie echt veel beter kunnen!

  7. Na 10 jaar MacBooks te hebben gehad (MacBook 12, Air, Pro), eindelijk weer de overstap gemaakt naar een Windows laptop en gekozen voor een Dell XPS 13 9300, met i7 IceLake, 16GB RAM en 1TB SSD en een prachtig 4K scherm; dat laatste was misschien niet nodig geweest maar was op dat moment de enige die leverbaar was van de meer high-end modellen. Je krijgt heel veel meer laptop voor je geld dan bij Apple. Ik had even een nieuwe MacBook Air maar je kan er geen Zoom- of MS Teams sessie mee doen zonder dat de fan je ongeveer wegblaast. Windows is een stuk stabieler dan vroeger trouwens dus de overstap was niet heel groot. De XPS 13 is echt een heel fijne laptop! Lekker snel, prachtige build en een super lekker toetsenbord. Enige minpuntje is dat hij wel snel warm wordt, maar dat heeft wel als voordeel dat je nooit koude handen hebt 😉 Vanwege het 4K scherm haal ik zeker niet de 1 dag batterij-tijd maar dat is geen issue, hij moet gewoon af en toe aan de stroom. Verder deel ik Merijn’s mening. Als je een high-end laptop wil is deze Dell XPS 13 de beste keuze.

  8. Ik heb meerdere XPS13's (diverse modellen) in bezit. Terugkerende problemen daarbij zijn ten eerste een irritant op zeer hoge toon wisselend geluid, vooral bij scrollen wat bij meerdere "reparaties" niet is opgelost en waar veel XPS bezitters over klagen. Ten tweede dat de XPS vaak niet wakker wordt uit sleep mode; enige oplossing is een harde reboot door lang op de power knop te drukken. Ook dit is iets waar veel Dell laptop bezitters over klagen op diverse forums en geen van de gesuggereerde oplossingen helpt. Beide problemen leiden tot grote frustratie. Hoe zit het met deze problemen bij de laatste versie?

Leave a Reply

© 2022 mindvietnam.com - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress